Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dekor Boca

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Dekor Boca Zlatna votka Zlatna votka. Black Edition ”naslijedio je svoj ekskluzivni izgled iz litvanske narodne umjetnosti. Rombovi i jagodice, kombinirani od malih kvadrata, vrlo su česti obrasci u litvanskoj narodnoj umjetnosti. Iako su reference na ove nacionalne motive dobile modernije oblike - misteriozni prošli odraz pretvorio se u modernu umjetnost. Prevladavajuća zlatna i crna boja naglašavaju izuzetan postupak filtracije votke kroz ugljen i zlatne filtere. To je ono što čini „litvansko votko zlato“. Black Edition ”tako osjetljivo i kristalno jasno.

Ime projekta : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, Ime dizajnera : Asta Kauspedaite, Ime klijenta : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Dekor Boca

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.