Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dekor Boca

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Dekor Boca Zlatna votka Zlatna votka. Black Edition ”naslijedio je svoj ekskluzivni izgled iz litvanske narodne umjetnosti. Rombovi i jagodice, kombinirani od malih kvadrata, vrlo su česti obrasci u litvanskoj narodnoj umjetnosti. Iako su reference na ove nacionalne motive dobile modernije oblike - misteriozni prošli odraz pretvorio se u modernu umjetnost. Prevladavajuća zlatna i crna boja naglašavaju izuzetan postupak filtracije votke kroz ugljen i zlatne filtere. To je ono što čini „litvansko votko zlato“. Black Edition ”tako osjetljivo i kristalno jasno.

Ime projekta : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, Ime dizajnera : Asta Kauspedaite, Ime klijenta : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Dekor Boca

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.