Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Napredni Prevoz

Fiaker 2.0

Napredni Prevoz U mnogim gradovima tradicionalne ture s autobusima dolaze s velikim problemom u vidu konjskih smeća. Kao prvi suštinski zahtjev Fiaker 2.0 rješava zagađenje ulica koje nastaju autobusnim obilascima u gradovima. Nadalje, razvijen je specifičan dizajn kočije na konju, slijedeći klasične kabine u njihovoj formalnoj estetici, iako imaju vlastiti moderni i moderni oblik. Izazov je predstaviti suvremeni i ekološki koncept, još uvijek prenoseći tipičan osjećaj putovanja autobusom. Glavni cilj je inovativnim dizajnom učiniti izlete autobusima atraktivnijim za klijente.

Ime projekta : Fiaker 2.0, Ime dizajnera : Michael Hofbauer, Ime klijenta : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Napredni Prevoz

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.