Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Napredni Prevoz

Fiaker 2.0

Napredni Prevoz U mnogim gradovima tradicionalne ture s autobusima dolaze s velikim problemom u vidu konjskih smeća. Kao prvi suštinski zahtjev Fiaker 2.0 rješava zagađenje ulica koje nastaju autobusnim obilascima u gradovima. Nadalje, razvijen je specifičan dizajn kočije na konju, slijedeći klasične kabine u njihovoj formalnoj estetici, iako imaju vlastiti moderni i moderni oblik. Izazov je predstaviti suvremeni i ekološki koncept, još uvijek prenoseći tipičan osjećaj putovanja autobusom. Glavni cilj je inovativnim dizajnom učiniti izlete autobusima atraktivnijim za klijente.

Ime projekta : Fiaker 2.0, Ime dizajnera : Michael Hofbauer, Ime klijenta : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Napredni Prevoz

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.