Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Napredni Prevoz

Fiaker 2.0

Napredni Prevoz U mnogim gradovima tradicionalne ture s autobusima dolaze s velikim problemom u vidu konjskih smeća. Kao prvi suštinski zahtjev Fiaker 2.0 rješava zagađenje ulica koje nastaju autobusnim obilascima u gradovima. Nadalje, razvijen je specifičan dizajn kočije na konju, slijedeći klasične kabine u njihovoj formalnoj estetici, iako imaju vlastiti moderni i moderni oblik. Izazov je predstaviti suvremeni i ekološki koncept, još uvijek prenoseći tipičan osjećaj putovanja autobusom. Glavni cilj je inovativnim dizajnom učiniti izlete autobusima atraktivnijim za klijente.

Ime projekta : Fiaker 2.0, Ime dizajnera : Michael Hofbauer, Ime klijenta : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Napredni Prevoz

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.