Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Električni Bicikl

Silence

Električni Bicikl Silence je potpuno novi upravljački konceptni bicikl. Dizajniran je tako da ima vlastiti senzorni organ u kojem je Karl H Studio koristio 4 tehnologije, radar, LED, detektore i računar. Tišina može reći trenutnom stanju bilo kojem jahaču na temelju vlastitih uvjeta vožnje. S poštovanjem, Karl Huang dizajnirao je Silence da napravi bicikl koji će se posvetiti prijateljima oštećenim sluhom kako bi im pomogao da se drže dalje od opasnosti. Iako su u mirnom svijetu bez ikakvih zvukova, oni i dalje imaju pravo uživati nesmetano i sigurno voziti.

Ime projekta : Silence, Ime dizajnera : Yi-Sin Huang, Ime klijenta : Karl H Studio .

Silence Električni Bicikl

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.