Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike LECOMOTION E-trike je ekološki prihvatljiv i inovativan tricikl s električnom potporom koji je inspirisan ugniježđenim kolicima. LECOMOTION E-trikes dizajnirani su tako da djeluju kao dio gradskog sustava dijeljenja bicikala. Dizajnirani su i da se međusobno gnijezde u liniji za kompaktno skladištenje i da olakšaju prikupljanje i pomicanje mnogih odjednom preko pomičnih stražnjih vrata i prijenosnog košara. Pruža se pomoć za pedaliranje. Možete ih koristiti kao uobičajeni bicikl, sa ili bez noseće baterije. Teret je također dopuštao prijevoz 2 djece ili jedne odrasle osobe.

Ime projekta : Lecomotion, Ime dizajnera : Natacha Lesty, Ime klijenta : Lesty design.

Lecomotion Urban Electrik-Trike

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.