Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Prism

Stolić Za Kavu Prizma je tablica koja priča priču. Bez obzira iz kojeg kuta pogledate ovu tablicu, pokazat će vam nešto novo. Poput svjetla koje refraktira prizmu - ova tablica uzima linije boja, izlaze iz jedne trake i transformira ih kroz svoj okvir. Tkanje i uvijanje njegove linearne geometrije ova tablica se transformira od točke do točke. Lavirint miješanja boja stvara površine koje se spajaju u jednu cjelinu. Prizma ima minimalizam u svom obliku i funkciji, iako u kombinaciji sa složenom geometrijom unutar sebe otkriva nešto neočekivano i nadam se pomalo neshvatljivo.

Ime projekta : Prism, Ime dizajnera : Maurie Novak, Ime klijenta : MN Design.

Prism Stolić Za Kavu

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.