Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložbeni Štand

Onn Exhibition

Izložbeni Štand Onn je vrhunski ručni proizvod koji spaja tradiciju sa modernim dizajnom preko majstora kulturnih dobara. Materijali, boje i proizvodi tvrtke Onn inspirisani su prirodom koja osvjetljava tradicionalne likove s okusom sjaja. Izložbeni štand izgrađen je tako da replicira prizor prirode koristeći materijale koji se dodaju zajedno s proizvodima, kako bi i sam postao harmonizovano umjetničko djelo.

Ime projekta : Onn Exhibition, Ime dizajnera : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Ime klijenta : Onn.

Onn Exhibition Izložbeni Štand

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.