Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Suncobran

NI

Suncobran NI ostvaruje očekivanja od namještaja na način da on služi ne samo jednoj funkciji. Inovativno kombinirajući suncobran i baštensku baklju prilagođenu luksuznom tržištu, iz dana u noć krasi ljude pored ležaljki ili uz obalu rijeke. Pomoću vlastitog OTC-a za osjetljivost prsta (dimer s jednim dodirom) korisnici mogu zasebno kontrolirati svjetlinu 3-kanalnog sustava osvjetljenja. Prihvaćajući nisko naponski 12V LED pokretač koji stvara malo topline, NI pruža energetski efikasno napajanje za sistem s preko 2000pcs od 0,1W LED.

Ime projekta : NI , Ime dizajnera : Terry Chow, Ime klijenta : FOXCAT.

NI  Suncobran

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.