Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Everyday chair

Stolica Majstor Bruno Munari tvrdio je da u svijetu "postoje više stolica nego magarca". Zašto onda crtati drugu stolicu? Već ima puno dobrih stolica, neke loše, neke udobne, druge malo manje. Dakle, zamišljajući objekt koji bi se izvodio iz bilo kojeg stila koji bi ispričao malu priču, oduzimajući osmijeh, Svakodnevna stolica je bila zamišljena. Zanimljivo je da bez razlike o kreposti ili porijeklu svi svakodnevno zadovoljno sjedaju na bijelu keramičku stolicu ... Njegov razigrani karakter postaje poziv za sjedenje uzimanje vremena za opuštanje.

Ime projekta : Everyday chair, Ime dizajnera : Federico Traverso, Ime klijenta : MYYOUR.

Everyday chair Stolica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.