Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tržni Centar

Adagio Townplaza

Tržni Centar Na osnovu stila susedstva, dizajn je prilagođen da najbolje služi potrebama ljudi. Zamišljen je kao uravnoteženo mjesto za obitelji tako da svi mogu uživati u njemu. Ima glavni prostor na kojem se većina interakcija odvija tokom dana na prizemlju, drugi kat dizajniran za zdravlje, modu i ljepotu i treći kat sa lounge barom i restoranima koji će zaživjeti od 14:00 do ponoći. Jedan glavni aspekt je da 90% jedinica ima direktan pogled sa bilo kojeg mjesta. Parking je također optimiziran za to jer su mjesta koja zauzimaju dan slobodna noću.

Ime projekta : Adagio Townplaza, Ime dizajnera : Adagio Townplaza, Ime klijenta : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Tržni Centar

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.