Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizuelna Umetnost

Scarlet Ibis

Vizuelna Umetnost Projekt je slijed digitalnih slika Škrletnog Ibisa i njegovog prirodnog okoliša, s posebnim naglaskom na boju i njihov živahni ton koji se pojačava kako ptica raste. Djelo se razvija među prirodnim okruženjem kombinirajući stvarne i imaginarne elemente koji pružaju jedinstvene osobine. Škrleta ibis je domaća ptica Južne Amerike koja živi na obalama i močvarama sjeverne Venezuele, a živopisna crvena boja predstavlja vizuelni spektakl za gledaoce. Ovaj dizajn ima za cilj da istakne graciozan let oskudnog ibisa i živopisne boje tropske faune.

Ime projekta : Scarlet Ibis, Ime dizajnera : Gabriela Delgado, Ime klijenta : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Vizuelna Umetnost

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.