Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komoda

Labyrinth

Komoda Labirint ArteNemusa komoda je čiji je arhitektonski izgled naglašen meandrirajućom stazom svog furnira, koja podsjeća na ulice u gradu. Izvanredna koncepcija i mehanizam ladica dopunjuju njenu podcjenjivačku skicu. Kontrastne boje furnira od javora i crnog ebanovine kao i visokokvalitetna izrada podvlače ekskluzivni izgled Labirinta.

Ime projekta : Labyrinth, Ime dizajnera : Eckhard Beger, Ime klijenta : ArteNemus.

Labyrinth Komoda

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.