Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

oiiio

Stolić Za Kavu "OIIIO" je moderan bi-funkcionalan komad namještaja (stolić za kavu + mogućnost interijera postavljanjem stolova u sistemu) dizajnirao poljski dizajner Wojciech Morsztyn. Tehnologija zamjene pojedinih elemenata tablice daje dojam kao da je napravljena od jednog komada drveta što joj daje jedinstven osjećaj. U nizu stolova dostupnih u tri različite boje: boja prirodnog drveta, crna, bijela.

Ime projekta : oiiio, Ime dizajnera : Wojciech Morsztyn, Ime klijenta : WM Design.

oiiio Stolić Za Kavu

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.