Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Interaktivna Umjetnička Instalacija

Pulse Pavilion

Interaktivna Umjetnička Instalacija Pulse Pavilion je interaktivna instalacija koja ujedinjuje svjetlost, boje, kretanje i zvuk u multi-senzornom doživljaju. S vanjske strane to je jednostavna crna kutija, ali ulazeći u nju, uronjena je u iluziju da led svjetla, pulsirajući zvuk i živahna grafika stvaraju zajedno. Šareni izložbeni identitet kreiran je u duhu paviljona, koristeći grafiku iz unutrašnjosti paviljona i prilagođeni font.

Ime projekta : Pulse Pavilion, Ime dizajnera : József Gergely Kiss, Ime klijenta : KJG Design.

Pulse Pavilion Interaktivna Umjetnička Instalacija

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.