Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svijest I Reklamna Kampanja

O3JECT

Svijest I Reklamna Kampanja Kako će privatni prostor u budućnosti postati vrijedan resurs, rastuća potreba za definiranjem i dizajniranjem ove prostorije pitanje je važnosti u sadašnjem dobu. O3JECT je posvećen proizvodnji i oglašavanju prostora zaštićenom od slavina kao estetski privlačan podsjetnik na nepoznatu budućnost. Ručno rađena, zatvorena i provodljiva kocka izgrađena po principu Faraday kaveza utjelovljuje ikoničnu materijalizaciju naizgled utopijske sobe reklamiranu kroz sveobuhvatni dizajn kampanje.

Ime projekta : O3JECT, Ime dizajnera : Matthias Schneck, Ime klijenta : O3JECT.

O3JECT Svijest I Reklamna Kampanja

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.