Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Panoramska Fotografija

Beauty of Nature

Panoramska Fotografija Ljepota prirode je fotografski rad u pejzažnom formatu širokog ugla. To je djelo rađeno kao još jedan oblik kinematografije. Fotograf želi predstaviti fotografske radove drugačije od uobičajenih. Njegov rad fokusiran je na kompoziciju, ton boje, osvjetljenje, oštrinu slike, detalje objekta i estetiku. Za ovaj rad koristio je Canon 5D Mark III fotoaparat s objektivom 16-35 mm F2.8 LII. Što se tiče postavki kamere, on je postavio na 1/450 Sec, F2.8, 35 mm i ISO 1600h.

Ime projekta : Beauty of Nature, Ime dizajnera : Paulus Kristanto, Ime klijenta : AIUEO Production.

Beauty of Nature Panoramska Fotografija

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.