Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Limenka Za Vino

Essenzza

Limenka Za Vino Dizajn vina, zemlja porekla i grad je posvetio veliku pažnju. Traži u minijaturnim i tradicionalnim slikama. Vrijedni motivi otkrili su da bi se to postiglo, to znači da je tradicionalni dizajn boca za vino bio vrlo učinkovit. Motiv koji je korišten u dizajnu, arabeske. Ovi motivi izvedeni iz iransko lakirane slike. Dizajn pokušava stvoriti originalne i kreativne dizajne i nastoji stvoriti dizajn s unutarnjim značenjem i nositi važnu poruku.

Ime projekta : Essenzza, Ime dizajnera : Azadeh Gholizadeh, Ime klijenta : azadeh graphic design studio.

Essenzza Limenka Za Vino

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.