Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ručni Sat

NBS-MK1

Ručni Sat NBS dizajnirana s praktičnošću i industrijaliziranim izgledom koji će oduševiti nosioce teških karata. NBS je ugradila različite industrijske elemente kao što su robusno kućište, uklonjivi vijci koji prolaze kroz sat. Posebne trake i metalne kopče i detalji petlje djeluju na pojačanju muške slike sata. Rukovanje kotačem pokreta i rad vilice za izlazak mogu se vidjeti kroz kotačić koji naglašava ukupnu mehaničku sliku koju NBS projicira.

Ime projekta : NBS-MK1, Ime dizajnera : Wing Keung Wong, Ime klijenta : DELTAt.

NBS-MK1 Ručni Sat

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.