Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Identitet Marke

SioZEN

Identitet Marke Siozen predstavlja novi revolucionarni higijenski sustav visokog nivoa koji jedinstveno transformira vaše svemirske površine, ruke i zrak u moćan sustav obrane od mikroba / toksičnih zagađenja. Moderne svakodnevne metode gradnje odlične su za pružanje bolje energetske učinkovitosti i udobnosti, ali to je skupo. Čvršće zgrade bez propuha doprinose stvaranju bezbrojnih zagađivača. Čak i ako je ventilacijski sustav zgrade pravilno dizajniran i dobro održavan, zagađenje u zatvorenim prostorima ostaje ozbiljno pitanje. Potrebni su novi pristupi.

Ime projekta : SioZEN, Ime dizajnera : Shadi Al Hroub, Ime klijenta : SioZEN.

SioZEN Identitet Marke

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.