Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Nakita

Imagination

Kolekcija Nakita U ukrasu koji je stvorio Yumin Konstantin nećemo vidjeti doslovno ponavljanje prirode. Njegovi oblici za oči su različiti, to nisu slike iz atlasa biologije, izvedene u plemenitim metalima i dragocjenom kamenju. To su artefakti stvoreni da ukrašavaju lice i tijelo osobe. Da mu svakodnevno dodajem radost. Ali, postajući oblici stvoreni umjetnikovom maštom, oni u sebi nose život prirode kroz dodir. Kroz teksturu i taktilna svojstva neprobavljivih materijala, kroz igru svjetla i sjene na njihovim površinama.

Ime projekta : Imagination, Ime dizajnera : Konstantin Yumin, Ime klijenta : Konstantin Yumin .

Imagination Kolekcija Nakita

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.