Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ukrasni Beton

ConcreteCube

Ukrasni Beton U okviru ovog projekta, Emese Orbán je eksperimentirala sa kalupovima napravljenim od raznih materijala, a osim toga miješala je beton s drugim materijalima. Dizajner je želeo stvoriti i nekonvencionalne površine, kao i obojiti beton na različite načine. Pokušala je odgovoriti na sljedeća pitanja. U kojoj mjeri bi se moglo izmijeniti beton da bi materijal i dalje zadržao svoje karakteristike? Je li beton samo siv, hladan i tvrd materijal? Projektant je zaključio da se karakteristike betona mogu promijeniti i, samim tim, nastaju nove materijalne kvalitete i utisci.

Ime projekta : ConcreteCube, Ime dizajnera : Emese Orbán, Ime klijenta : Emese Orbán.

ConcreteCube Ukrasni Beton

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.