Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vjenčanica

Cocodd

Vjenčanica Savršena haljina je udobna, funkcionalna, definitivno lijepa i originalna. Cocodd ima sve te karakteristike. Izrađen je pomoću teflonske vodoinstalaterske trake, kukičane da bi se oblikovala haljina ispod koljena, a ručno se radi na stvaranju efekta lomljivosti u trakama haljina, završnom dijelu vela i ivicama suknje. Ovo se poboljšanje može smatrati inovativnim krznom koje nije samo da je izrađeno pomoću novog materijala, već je i životinjski prihvatljivo. Veo za uklanjanje ima 4 varijacije upotrebe: na licu, zakačenim za ramena ili natrag u život ili na obali stvarajući voz.

Ime projekta : Cocodd, Ime dizajnera : Ambra Castello, Ime klijenta : Ambra Castello.

Cocodd Vjenčanica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.