Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ručna Preša

Kwik Set

Ručna Preša Višenamjenska kožna ručna preša je intuitivna, univerzalno dizajnirana mašina koja pojednostavljuje živote svakodnevnih kožnih majstora i maksimalno iskorištava vaš mali prostor. Omogućuje korisnicima rezanje dizajna kože, otisaka / reljefa i postavljanje hardvera sa 20 plus prilagođenih matrica i adaptera. Ova platforma osmišljena je od početka kao proizvod vodeći u klasi.

Ime projekta : Kwik Set, Ime dizajnera : Erik Christopher DeMelo, Ime klijenta : IVAN Leathercraft Co. LTD.

Kwik Set Ručna Preša

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.