Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Logotip

Vrossis

Logotip Glavni princip dizajna nastao je od drevne grčke reči Vrossis što znači hraniti. Kozmetika neguje kožu, a hemikalije ne. Kako bi optički uvjerili klijente da je sve o biljnoj kozmetici list je dodan u prvom velikom slovu V. Transformaciju treba izvesti velikim slovom V u nešto što više stimulira oko. Tako je rezultirala „kruna kraljeve pčele“ u obliku V. Različite boje se koriste za podvlačenje serije. Plava boja za vlaženje itd.

Ime projekta : Vrossis, Ime dizajnera : Vrossis, Ime klijenta : Vrossis.

Vrossis Logotip

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.