Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hemijska Olovka

Possibilities

Hemijska Olovka Ništa ne pobjeđuje taktilnu povezanost stavljanja ideja na papir. To bi trebalo biti ponosno. Poštujući tradiciju, mogućnost kemijske olovke „If“ posuđuje elemente iz olovke za olovku i nalivpere da bi se ponovo povezao s radošću pisanja, dok standardno punjenje kuglice G2 donosi praktičnost i svestranost modernog pisanja . Njegov dizajn je fokusiran na neprimetno povezivanje poklopca protiv sušenja koji se povlači, aktiviranje hvataljke za stiskanje, zamjenu za ponovno punjenje klik-za-fit i dvostepenu kopču za džep za stil, praktičnost i zadovoljstvo koji će trajati cijeli život.

Ime projekta : Possibilities, Ime dizajnera : Dave Colliver, Ime klijenta : If.

Possibilities Hemijska Olovka

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.