Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Logo

Meet Chuanchuan

Logo Više restorana počinje da poslužuje Chuanchuan u Kini, svojevrsnu sečuansku kuhinju. Većina njih nema pravilan, ili dobro izgledajući logo, koji na neki način smanjuje privlačnost njihove fantastične hrane. Međutim, ovaj logo se sastoji od dvije temeljene grafike, kvadratića i trokuta koji stoje za različite namirnice za hranu. Ukupni oblik ovog logoa je okruglog oblika, koji simbolizira vruću posudu. Ovaj je logo dizajniran da bude jednostavniji, da ga se lakše razumije i bude jednostavniji, što bi eventualno moglo privući više kupaca.

Ime projekta : Meet Chuanchuan , Ime dizajnera : Sitong Liu, Ime klijenta : Kinpak brand group.

Meet Chuanchuan  Logo

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.