Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Božićno Drvce

A ChristmaSpiral

Božićno Drvce Dizajner je pokušao reinterpretirati klasični simbol tradicije, božićno drvce, pomoću novih oblika i novih materijala. Posebno se fokusirao na razvoj predmeta koji je ujedno postao i spremnik i njegov sadržaj, dizajnirajući kutijicu-spremnik koji postaje oslon za podršku kada je izložen. U stvari, kada se ne koristi, stablo je ograđeno i zaštićeno cilindričnom drvenom kutijom, dok se izloženo razvija u spiralnom obliku, omotanom svjetlosnom snopom duž cijele svoje dužine, što povećava kompozicijsku vertikalnost ovog dizajnerskog predmeta.

Ime projekta : A ChristmaSpiral, Ime dizajnera : Francesco Taddei, Ime klijenta : Francesco Taddei.

A ChristmaSpiral Božićno Drvce

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.