Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Za Pivo

Okhota Strong

Ambalaža Za Pivo Ideja ovog redizajna je pokazati visoki ABV proizvoda kroz vizualno prepoznatljiv čvrsti materijal - valoviti metal. Emitiranje valovitog metala postaje glavni motiv staklene boce, a istovremeno ga čini taktilnim i jednostavnim za držanje. Grafički uzorak nalik valovitom metalu prebačen je na aluminij, može ga upotpuniti uvećani dijagonalni logotip marke i moderniziranu sliku lovca, koji novi dizajn čini dinamičnijim. Grafičko rješenje za obje boce i limenku je jednostavno i lako implementirati. Masne boje i elegantni dizajnerski elementi privlače ciljanu publiku i povećavaju vidljivost polica.

Ime projekta : Okhota Strong, Ime dizajnera : Uniqa Creative Engineering, Ime klijenta : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong Ambalaža Za Pivo

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.