Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vinil Ploča

Tropical Lighthouse

Vinil Ploča Last 9 je glazbeni blog bez žanrovskih ograničenja; njegova je karakteristika kapica oblika i veza između vizualne komponente i glazbe. Poslednjih 9 proizvodi muzičke kompilacije, od kojih svaka sadrži glavnu muzičku temu odraženu u vizuelnom konceptu. Tropski svjetionik je 15. kompilacija serije. Projekt je inspiriran zvucima tropske šume, a glavna inspiracija je glazba umjetnika i muzičara Mtendere Mandowa. Poklopac, promo video i pakovanje vinilnih diskova dizajnirani su u okviru ovog projekta.

Ime projekta : Tropical Lighthouse, Ime dizajnera : Robert Bazaev, Ime klijenta : LAST 9.

Tropical Lighthouse Vinil Ploča

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.