Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetnost

Gold and Spiderweb

Umjetnost Pauk i njegova prirodna estetika uvijek su privlačili pažnju. Nažalost, njegova ljepota ne traje dugo. Cilj je bio zauvijek sačuvati tu slavu i prikazati je na najneobičniji način stvarajući i umjetnički objekt koji se ne kopira i ne liči na ono što je čovječanstvo napravilo prije. Da bi postigao taj cilj, Andrejs Nadezdinskis suočio se sa mnogim poteškoćama: kako ga transportirati, pohraniti i kasnije prekriti zlatom od 24 tisuće kuna.

Ime projekta : Gold and Spiderweb, Ime dizajnera : Andrejs Nadezdinskis, Ime klijenta : Andrejs Nadezdinskis.

Gold and Spiderweb Umjetnost

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.