Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Plafonska Lampa

Mobius

Plafonska Lampa M-lampica u obliku Mobiusovog pojasa izgleda kao apstraktno tijelo koje leti iznad glave. Svjetiljke izrađene ručno i svaki oblik imaju malu razliku jedna od druge. Svjetiljka se sastoji od nekoliko slojeva savijene šperploče, zatim polira i prekriva orahovim furnirom i lakom, pružajući toplo raspoloženje vašem mjestu. Dizajner je pokušao pronaći ravnotežu između jednostavnih oblika i emocionalnog dizajna. Pametan oblik Mobius trake koja uvijek izgleda razlicito iz razlicitog ugla. Tanka traka svjetlosti naglašava ovu apstraktnu liniju i upotpunjava sliku.

Ime projekta : Mobius, Ime dizajnera : Anastassiya Koktysheva, Ime klijenta : Filo by Anastassiya Leonova.

Mobius Plafonska Lampa

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.