Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesna Svjetiljka

Space

Privjesna Svjetiljka Dizajner ovog privjeska bio je inspirisan eliptičnom i paraboličnom orbitrom asteroida. Jedinstveni oblik svjetiljke definiran je anodiziranim aluminijskim stupovima koji su precizno raspoređeni u 3D otisnutom prstenu, stvarajući savršenu ravnotežu. Nijansa bijelog stakla u sredini usklađuje se s polovima i dodaje joj sofisticirani izgled. Neki kažu da svjetiljka podsjeća na anđela, drugi misle da izgleda kao graciozna ptica.

Ime projekta : Space, Ime dizajnera : Daniel Mato, Ime klijenta : Loomiosa Ltd..

Space Privjesna Svjetiljka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.