Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Ženske Odjeće

Macaroni Club

Kolekcija Ženske Odjeće Kolekcija, Macaroni Club, inspirisana je makaronima iz sredine 18. stoljeća koji ih povezuje sa današnjim ljudima ovisnika o logotipu. Makaroni su bili izraz za muškarce koji su premašili uobičajene granice mode u Londonu. Oni su bili manija logotipa iz 18. vijeka. Ova kolekcija ima za cilj da prikaže snagu logotipa od prošlosti do danas i stvara Macaroni Club kao brend, sam po sebi. Pojedinosti dizajna inspirirane su nošnjama Macaroni iz 1770. godine, i trenutnim modnim trendom s ekstremnim volumenima i dužinom.

Ime projekta : Macaroni Club, Ime dizajnera : Wonjoon Cha, Ime klijenta : Wonjoon Cha.

Macaroni Club Kolekcija Ženske Odjeće

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.