Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pribor Za Jelo

Ingrede Set

Pribor Za Jelo Set za jelo Ingrede dizajniran je tako da izrazi potrebu za savršenstvom u svakodnevnom životu. Komplet za vilicu, kašiku i nož zajedno pomoću magneta. Pribor za jelo stoji okomito i stvara harmoniju stola. Matematičkim oblicima dopušteno je konstruirati jedan fluidni oblik koji se sastoji od tri različita dijela. Ovakav pristup stvara nove mogućnosti koje se mogu primijeniti na mnogo različitih proizvoda kao što su stolni pribor i drugi pribor za jelo.

Ime projekta : Ingrede Set, Ime dizajnera : Matthew Dorabiala, Ime klijenta : Matthew Dorabiala.

Ingrede Set Pribor Za Jelo

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.