Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sat

Reverse

Sat Dok vreme prolazi, satovi su ostali isti. Reverse nije običan sat, to je preokret, minimalistički dizajn sata sa suptilnim izmjenama, što ga čini jedinstvenim. Ruka okrenuta prema unutra okreće se unutar vanjskog prstena kako bi označila čas. Mala ruka okrenuta prema van stoji sama i okreće se da bi naznačila minute. Obrnuto je nastao uklanjanjem svih elemenata sata osim njegove cilindrične osnove, odakle je mašta preuzela mapu. Ovaj dizajn sata ima za cilj podsetiti vas na vrijeme.

Ime projekta : Reverse, Ime dizajnera : Mattice Boets, Ime klijenta : Mattice Boets.

Reverse Sat

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.