Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Enterijera Stambene Kuće

Urban Twilight

Dizajn Enterijera Stambene Kuće Prostor je pun dizajnerskog bogatstva, u smislu materijala i detalja primijenjenih u projektu. Plan ovog stana je tankog oblika Z, koji karakterizira prostor, ali je ujedno i izazov za stvaranje širokog i velikodušnog prostora prostora za stanare. Dizajner nije predvidio zidove koji bi presjekli kontinuitet otvorenog prostora. Ovom operacijom unutrašnjost prima sunčevu svjetlost u prirodi, koja osvjetljava prostor za stvaranje ambijenta i čini prostor ugodnim i širokim. Zanat takođe prostor detaljno dodiruje. Metal i materijali iz prirode čine sastav dizajna.

Ime projekta : Urban Twilight, Ime dizajnera : LiChun Chang, Ime klijenta : CLUSTER & Associates.

Urban Twilight Dizajn Enterijera Stambene Kuće

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.