Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Brenda

Queen

Dizajn Brenda Prošireni dizajn zasnovan je na konceptu kraljice i šahovnice. S dvije crne i zlatne boje, dizajn želi prenijeti osjećaj visoke klase i preoblikovati vizualnu sliku. Osim metalnih i zlatnih linija koje se koriste u samom proizvodu, element scene izgrađen je kako bi odabrao ratni dojam šaha, a mi koristimo koordinaciju scenske rasvjete za stvaranje dima i svjetlosti rata.

Ime projekta : Queen, Ime dizajnera : Zheng Yuan Huang, Ime klijenta : TAIWAN GREEN GOLD HOMELAND CO., LTD..

Queen Dizajn Brenda

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.