Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Commode

shark-commode

Commode Komoda sjedinjena s otvorenom policom, što daje osjećaj pokreta, a dva dijela čine stabilnijom. Upotreba različitih površina i različitih boja omogućuje stvaranje različitih raspoloženja i može se ugraditi u različite interijere. Zatvorena komoda i otvorena polica daje iluziju živog bića.

Ime projekta : shark-commode, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

shark-commode Commode

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.