Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizualni Identitet

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Vizualni Identitet Le Coffret je šarmantan dizajnerski krevet i doručak u srcu Valle d'Aosta. Projekt je zamišljen u apsolutnom poštovanju autentičnog stila: dakle kameni zidovi, drvene grede i antikni namještaj. Krug koji simbolizira nebo nad trouglom koji predstavlja planinu, na kojoj se nalazi B&B, od ideje o usponu čoveka na nebo. Onciale font revidiran u modernoj verziji za pamćenje keltskog podrijetla Doline s pravom uravnotežuje i podržava snažan i važan simbol kako bi se konačno dobio logotip koji je lako prepoznati i lako upada u oči.

Ime projekta : Le Coffret - Chambres D'Hôtes, Ime dizajnera : Laura Ferrario, Ime klijenta : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'Hôtes Vizualni Identitet

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.