Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizualni Identitet

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Vizualni Identitet Le Coffret je šarmantan dizajnerski krevet i doručak u srcu Valle d'Aosta. Projekt je zamišljen u apsolutnom poštovanju autentičnog stila: dakle kameni zidovi, drvene grede i antikni namještaj. Krug koji simbolizira nebo nad trouglom koji predstavlja planinu, na kojoj se nalazi B&B, od ideje o usponu čoveka na nebo. Onciale font revidiran u modernoj verziji za pamćenje keltskog podrijetla Doline s pravom uravnotežuje i podržava snažan i važan simbol kako bi se konačno dobio logotip koji je lako prepoznati i lako upada u oči.

Ime projekta : Le Coffret - Chambres D'Hôtes, Ime dizajnera : Laura Ferrario, Ime klijenta : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'Hôtes Vizualni Identitet

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.