Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prodajni Centar

Yango Poly Kuliang Hill

Prodajni Centar Ovaj dizajn ima za cilj istražiti kako donijeti oduševljeno iskustvo prigradskog idiličnog života, koji tjera ljude da vode dobar život i navodi ljude da se kreću prema orijentalnom pjesničkom stanu. Dizajner koristi modernu i jednostavnu vještinu dizajna s prirodnim i običnim materijalima. Fokusirajući se na duh i zanemarujući formu, dizajn kombinira elemente pejzaža Zen i kulturu čaja, zaljubljena osjećanja ribara, kišobran od uljanog papira. Rukovanjem detaljima uravnotežuje funkciju i estetiku i čini život umjetničkim.

Vila

Tranquil Dwelling

Vila Dizajn koristi tehnike dizajna formalne ravnoteže kao osnove za prenošenje orijentalne umjetničke koncepcije. Usvaja elemente bambusa, orhideje, cvijeta šljive i krajolika. Jednostavni zaslon nastaje produženjem oblika bambusa oduzimanjem betonske forme i zaustavlja se tamo gdje treba. Raspored dnevnog boravka i trpezarije gore-dolje definira ograničenje prostora i utjelovljuje prostor orijentalne perspektive koji je oskudan i krpan. Oko teme jednostavnog života i laganog putovanja, pokretne linije su jasne, to je novi pokušaj za životnu sredinu ljudi.

Brendiranje Salona Za Uljepšavanje

Silk Royalty

Brendiranje Salona Za Uljepšavanje Cilj procesa brendiranja je svrstati brend u vrhunsku kategoriju, prilagodivši se svjetskim trendovima u šminkanju i njezi kože. Elegantan u svom interijeru i eksterijeru, nudeći klijentima luksuzno bijeg za povlačenje u samoposluživanje, a odlazak obnovljen. Uspješno prenošenje iskustva potrošačima ugrađeno je u proces dizajniranja. Stoga je razvijen salon Alharir koji izražava ženstvenost, vizualne elemente, raskošne boje i teksture s pažnjom na fine detalje kako bi dodao više samopouzdanja i udobnosti.

Pametni Kuhinjski Mlin

FinaMill

Pametni Kuhinjski Mlin FinaMill je snažna kuhinjska mlinica sa zamjenjivim i nadopunjivim mahunama začina. FinaMill je jednostavan način za podizanje kuhanja s odvažnim okusom svježe mljevenih začina. Samo mahune za višekratnu upotrebu napunite sušenim začinima ili začinskim biljem, pritisnite mahunu na mjesto i pritiskom na tipku sameljite tačnu količinu začina koja vam je potrebna. Zamijenite mahune začina sa samo nekoliko klikova i nastavite kuhati. To je jedina brusilica za sve vaše začine.

Stan

Nishisando Terrace

Stan Ovaj etažni apartman sastoji se od 4 kuće na tri sprata nižeg volumena i nalazi se na lokaciji blizu središta grada. Rešetka od cedra koja okružuje izvan zgrade štiti privatnost i izbjegava sputavanje degradacije tijela zgrade zbog direktnog sunčevog svjetla. Čak i sa jednostavnim kvadratnim planom, spiralnom 3D konstrukcijom napravljenom povezivanjem privatnog vrta na različitim nivoima, svaka soba i hodnik stepeništa vode do maksimalne zapremine ove zgrade. Promjena fasade od cedrovih ploča i kontrolirane proporcije mogu omogućiti da ova zgrada i dalje bude organska i da se stopi sa trenutnim promjenama u gradu.

Porodični Tržni Centar

Funlife Plaza

Porodični Tržni Centar Funlife Plaza je obiteljski tržni centar za dječje slobodno vrijeme i obrazovanje. Teži stvaranju hodnika trkaćih automobila za djecu da se voze automobilima tokom kupovine roditelja, kućice na drvetu za djecu koja se paze i igraju unutra, "lego" plafona sa skrivenim imenom tržnog centra koji djeci pobuđuje maštu. Jednostavna bijela pozadina sa crvenom, žutom i plavom, neka djeca crtaju i boje na zidovima, podovima i toaletu!