Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 je novi tehnički uređaj za integriranje Interneta, multimedije i komunikacije, a kućnim korisnicima nudi raznolike interaktivne usluge uključujući masovnu reprodukciju internetskog sadržaja i HD videopozive. Spajanjem STB na TV u okruženju porodične mreže, korisnik može brzo nadograditi zajednički televizor na pametni televizor, koji porodičnim korisnicima donosi odličan AV zabavni doživljaj.

Ime projekta : T-Box2, Ime dizajnera : Ke Zhang, Ime klijenta : Technicolor.

T-Box2 Set Top Box

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.