Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 je novi tehnički uređaj za integriranje Interneta, multimedije i komunikacije, a kućnim korisnicima nudi raznolike interaktivne usluge uključujući masovnu reprodukciju internetskog sadržaja i HD videopozive. Spajanjem STB na TV u okruženju porodične mreže, korisnik može brzo nadograditi zajednički televizor na pametni televizor, koji porodičnim korisnicima donosi odličan AV zabavni doživljaj.

Ime projekta : T-Box2, Ime dizajnera : Ke Zhang, Ime klijenta : Technicolor.

T-Box2 Set Top Box

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.