Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Automobilski Sustav Koji Se

Supercar System

Automobilski Sustav Koji Se Supercar System je rekreacijsko vozilo koje kupac lako konfigurira kako bi zadovoljio njihove promjenjive performanse, stil i budžetske želje. Kupci mogu konfigurirati i ponovno konfigurirati svoje vozilo na velike i male načine bez posebnog alata ili vještina, Supercar System demokratizira dizajnerske odluke daleko od proizvođača i u ruke kupca tamo gdje im pripada. Postavljanje kupca zaduženom za dizajn i specifikacije stvara održivi proizvod koji ublažava planiranu zastarelost O.EM. proizvođača.

Ime projekta : Supercar System, Ime dizajnera : Paolo Tiramani, Ime klijenta : Supercar System.

Supercar System Automobilski Sustav Koji Se

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.