Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Logotipa

Buckets of Love

Dizajn Logotipa Dizajn za društveno preduzeće u Phnom Penhu (Alma Café) koje pomaže potrebitima kroz kampanju Buckets of Love. Doniranjem male svote, kanti koja sadrži hranu, ulje, potrepštine se doniraju potrebitim seljanima kojima je to potrebno. Podijelite dar ljubavi. Ideja je ovdje bila jednostavna, a sadržavala je kante pune grafičkih srca koja prikazuju ljubav. Prikažući to kako se izliva, označava tuširanje potrebitih dobro potrebnom ljubavlju. Kopča nosi osmeh lice koje osvjetljava ne samo prijemnik, već i pošiljatelja. Mala gesta ljubavi ide dugim putem.

Ime projekta : Buckets of Love, Ime dizajnera : Lawrens Tan, Ime klijenta : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Dizajn Logotipa

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.