Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Logotipa

Buckets of Love

Dizajn Logotipa Dizajn za društveno preduzeće u Phnom Penhu (Alma Café) koje pomaže potrebitima kroz kampanju Buckets of Love. Doniranjem male svote, kanti koja sadrži hranu, ulje, potrepštine se doniraju potrebitim seljanima kojima je to potrebno. Podijelite dar ljubavi. Ideja je ovdje bila jednostavna, a sadržavala je kante pune grafičkih srca koja prikazuju ljubav. Prikažući to kako se izliva, označava tuširanje potrebitih dobro potrebnom ljubavlju. Kopča nosi osmeh lice koje osvjetljava ne samo prijemnik, već i pošiljatelja. Mala gesta ljubavi ide dugim putem.

Ime projekta : Buckets of Love, Ime dizajnera : Lawrens Tan, Ime klijenta : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Dizajn Logotipa

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.