Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Osvetljena Vaza

Ampoule

Osvetljena Vaza Kap svjetla, arhetipski i čist oblik koji u svom dinamičnom nagonu govori o jedinstvenoj pjesmi cvjetnog dara. Ovo je nadahnjujuća misao džinovske vaze za jedan cvijet, dizajnerski predmet koji karakteriše svaki prostor svojom jednostavnošću, koji govori o čarima njegove povijesti.

Ime projekta : Ampoule, Ime dizajnera : Federico Traverso, Ime klijenta : Myyour.

Ampoule Osvetljena Vaza

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.