Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Osvetljena Vaza

Ampoule

Osvetljena Vaza Kap svjetla, arhetipski i čist oblik koji u svom dinamičnom nagonu govori o jedinstvenoj pjesmi cvjetnog dara. Ovo je nadahnjujuća misao džinovske vaze za jedan cvijet, dizajnerski predmet koji karakteriše svaki prostor svojom jednostavnošću, koji govori o čarima njegove povijesti.

Ime projekta : Ampoule, Ime dizajnera : Federico Traverso, Ime klijenta : Myyour.

Ampoule Osvetljena Vaza

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.